Nieuws

23-okt-2013 

Fotos Roc D'Azur 2013 online.


Meerklik hier

S.
4-jan-2013 
 
Happy NY!
De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar is de duorace te Bredene, op 3 feb 2013. Hier sta ik samen aan de start met mn teamie "Platwalzer" Steven D.

Uiteraard volgt een verslagje van deze beachrace op het scherp van de snee.


S.
20-nov-2012

De wonden zijn stillaan gelikt, alsook het besef dat het veel erger kon zijn geweest, en de rust na een druk weekend is teruggekeerd. De Panne is en blijft een nerveuze koers vol adrenaline. De nabespreking volgt weldra maar 1 ding is zeker: de conditie blijft top!


S.1-nov-2012

De zomer is defitinief gedaan, het mtb seizoen is stillaan omgetoverd tot een gevecht tussen materiaal en natuur, maar de conditie zit nog altijd op een goed niveau.
M.a.w. laat de strandraces maar komen! Er staan er niet veel op het programma: op 18/11 eentje in de Panne en wat later op 08/12 de classic in Bredene.
Tussendoor hoop ik zoveel mogelijk km's op en naast de weg te realiseren, doch zal veel afhangen van wat de weergoden hierboven beslissen. Gelukkig heb ik vorige winter een Tacx aangeschaft zodat koude winter avonden snel omgetoverd kunnen worden tot "stomende" garage avonden :-)

Tot gauw.

S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten